Tenten-verhuur-limburg-kerkhofstentrenting

Horeca opstarten? Wij denken mee!

We wachten met z’n allen vol ongeduld de veiligheidsraad van 8 juni af en hopen dat de horeca groen licht zal krijgen voor een heropstart. Want wie snakt niet naar een beetje menselijk contact en gezelligheid met een goed glas wijn?

Wanneer restaurants en brasseries mogen opstarten, zal dit ongetwijfeld onder strikte veiligheidsvoorwaarden zijn. Wij vermoeden dat ook hier de afstandsregel van 1,5m zal blijven gelden. Dat wil zeggen dat sowieso het aantal couverts zal gehalveerd moeten worden. De enige oplossing om het aantal couverts te behouden is het creëren van extra ruimte. Denk aan een uitbreiding van het terras of het plaatsen van een extra overkapping in de tuin van je restaurant.

Kerkhofs Tent Renting denkt graag met je mee! Wij bieden diverse mogelijkheden in de lange termijnverhuur van tenten in allerlei afmetingen en modellen.

Ook onze sector zal zich moeten heruitvinden aangezien alle zomerevenementen geannuleerd werden. Ook wij zullen nieuwe markten moeten aanboren en op een creatieve manier gaan ondernemen. Maar… wij zouden geen ondernemers zijn indien we bij de pakken bleven zitten en geloven er sterk in dat we samen deze spannende tijden zullen overwinnen!

Heb je een idee en heb je de ruimte om je restaurant uit te breiden, neem dan gewoon even contact op.  Samen zullen we ongetwijfeld tot een goeie oplossing komen voor een veilige opstart van je zaak.