Tent-ek-karting-genk

Safety First

Denk je voor je volgend feest of evenement aan het huren van een tent ? Alvast een goeie keuze! Een kaderstructuur, stretchtent, sailcloth of booghal, … in het grote aanbod aan leveranciers van tentstructuren vind je ongetwijfeld je droomaccommodatie. Deze leveranciers zullen je enthousiast maken met allerlei mogelijkheden naar afwerking en decoratie waardoor je meteen verkocht zult zijn. Deze leveranciers zullen je ongetwijfeld een zeer gunstige offerte neerleggen voor je droomproject maar hou je bij je keuze ook rekening met de veiligheid? Je brengt uiteindelijk veel mensen samen in een tijdelijke structuur die brandveilig en stevig genoeg moet zijn om allerlei weersomstandigheden te doorstaan.

Kerkhofs Tent Renting is jouw leverancier van kwalitatieve, degelijke en mooie structuren die eerst en vooral veilig zijn. Het esthetische aspect komt bij ons in een latere fase aan bod.

Gecertificeerd materiaal

Net om die reden werken wij met kwalitatieve tenten van Belgische makelij die voldoen aan de strengste en meest recente internationale normen inzake brandveiligheid, wind- en sneeuwbelasting.

Standaard procedure

Bij elk nieuw project wordt de veiligheid besproken. Op welke ondergrond komen de tenten te staan? Zijn er hellende vlakken in het terrein? Hoeveel personen bevinden zich tegelijk in onze structuren?

Samen zorgen wij voor de nodige keuringen naar bv. brandveiligheid en leveren wij, indien gevraagd, van elke structuur de bijhorende bouwboeken af.