Kerkhofs-verhuur-tenten

Meer dan zomaar een tent…

Plan jij deze zomer een tof evenement of organiseer je een feest? Sluit je ogen dan even.
Denk aan een mooie zomeravond in een idyllische tuin, een stijlvolle evenementenlocatie of hippe buurt. Verwelkom je gasten in een mooie tentstructuur en ‘party all night long’.

Wist je dat wij onze standaard structuren kunnen afwerken met allerlei opties?

Houten vloer

Je tent kan afgewerkt worden met een mooie houten vloer die het geheel toch altijd wat aangenamer maakt. ’s Avonds kan de ondergrond nl. best koud worden. Een houten vloer geeft ten alle tijden een warme ondergrond om nog maar te zwijgen van de dansvloer waar je de beentjes zult kunnen strekken. De vloer kan extra afgewerkt worden met een tapijt afhankelijk van het soort inrichting maar dat is niet noodzakelijk.

Voor de houten vloer bieden we diverse mogelijkheden:

Plankenvloer
Onze plankenvloer wordt rechtstreeks op de ondergrond gelegd. Een vlakke ondergrond is hiervoor vereist. Indien het terrein oneffen is, zal zich dit vertalen in de stabiliteit van de vloer.

Cassettevloer
Onze cassettevloer is een kwalitatief hoogwaardige vloer die op aluminium profielen wordt gelegd. De vloer kan waterpas gelegd geplaatst worden en is 100% stabiel.

 

Transparant dak

Onze Arcade en onze Kadertent kunnen voorzien worden van transparante dakzeilen, kopgevels en zijwanden. Op die manier haal je de omgeving naar binnen maar blijft het toch warm, droog en gezellig. Het zorgt alleszins voor een unieke uitstraling van je evenement.

 

Zijwanden

De tent kan voorzien worden van dichte zijwanden of landscape zijwanden. Daarnaast is er nog de keuze van volledig witte zijwanden of de optie met witte aan de buitenkant en zwart vanbinnen.

Naast zijwanden in tentzeil (wit, zwart of transparant) kan onze Arcade afgewerkt worden met vaste PVC panelen of wanden voorzien van plexiglas.

 

Nooddeur

Met onze dubbele nooddeur (breedte van 2m) voorzien van oploopramp maken we een mooie verbinding tussen de tent en het buitenterrein. De nooddeuren worden dmv. paszeilen perfect ingewerkt in onze vaste zijpanelen of tentzijwanden.

 

Intergevel

Met onze intergevels creëer je meerdere compartimenten in de tent, al dan niet voorzien van een extra nooddeur.

 

Overdekt terras

Dmv. een intergevel kunnen we een overdekt terras creeëren. Een mooie oplossing als receptieruimte, rookruimte of gewoon een mooie setting voor je huwelijk of bedrijfevenenement.

 

Stoffering

Stoffering van het dak en/of de zijwanden zorgt voor een nog luxueuzere afwerking van de tent. Dit kan in een strakke of meer romantische uitvoering.

 

Verlichting, verwarming en meubilair

De tent kan voorzien worden van een functionele verlichting, verwarming en meubilair. Gezien de enorme mogelijkheden raden wij aan hier verder contact voor op te nemen met ons zodat we een voorstel op maat kunnen uitwerken.

 

Zoals je ziet zijn de mogelijkheden oneindig. Laat het team van Kerkhofs Tent Renting met jou meedenken zodat we samen jouw droomevenement kunnen realiseren!