Arcade-tent-verhuur-kerkhofs-verhuur

De Arcade Smart, topper uit ons gamma!

Maak kennis met de topper uit ons tentengamma, de Arcade Smart!

De Arcade Smart is met zijn speciaal gebogen dak vast en zeker de eyecatcher van uw event. Deze tent met hoge afwerkingsgraad heeft een breedte van 15m en kan in zijn lengte modulair verlengd worden per 5m. Verder biedt deze tent de mogelijkheid om transparante wanden of dakdelen toe te voegen aan het totaalplaatje.

Standaard onderdelen

De dakzeilen en gevels bestaan uit een PVC gecoat polyester zeildoek van hoogwaardige kwaliteit. Dit is beschikbaar in lichtdoorlatend en niet- lichtdoorlatend in diverse kleuren. Het zeildoek is vlamdovend, UV gestabiliseerd, behandeld tegen invloed van de weersomstandigheden en voldoet aan de strengste Europese en internationale normen inzake brandveiligheid en windbelasting.

Transparante zijwanden en/of dakdelen

Haal de omgeving naar binnen met deze optie die van je tent een toplocatie maakt! Want het zou toch zonde om je tent te plaatsen op een prachtige locatie zonder dat je van de omgeving kunt genieten.

       

Of staat je tent opgebouwd aan een adembenemend gebouw? Ook dan is het geweldig om het zicht te blijven bewaren.

         

Opbouw en verankering

De innovatieve systemen zorgen ervoor dat de Arcade Smart zeer gebruiksvriendelijk is qua opbouw. De verankering van de tent hangt af van het soort ondergrond waarop ze staat. Aangezien er in een betonnen ondergrond niet geboord mag worden, kiezen we in dat geval voor betonblokken. In de andere gevallen voorzien we een verankering met piketten. Hoe dan ook zorgen we steeds voor een veilige constructie die alle weersomstandigheden aankan. Bij grotere evenementen volgt er bovendien steeds een technische keuring die u nog een extra veiligheidsgarantie zal bieden.

Veilig en betrouwbaar

De Arcade Smart is, net zoals al onze andere tenten, voorzien van de nodige certificeringen (windbelasting, brandveiligheid, bouwboeken, …).

Alle tenten uit ons gamma zijn constructies van Veldeman, een ISO9001 en EN1090 gecertificeerde en kwalitatief betrouwbare leverancier.

Afwerking

De Arcade Smart kan functioneel worden afgewerkt met (nood)deuren, paszeilen en vloer. Qua esthetische afwerking zijn de mogelijkheden onbeperkt; verschillende soorten stofferingen, tapijt, verlichting, meubilair, … Samen met u bespreken we graag het soort feest en de sfeer die u wil uitstralen. Op basis van deze informatie doen we u een passend voorstel.

Inspiratie nodig?

Bekijk hier enkele van onze referenties of neem contact met ons op +32 (0)11 36 23 45