Kadertent-huren

De leukste locaties voor je feest

Feesten in een mooie tent is één ding; het decor waar je de tent plaatst is minstens even belangrijk. De omgeving speelt uiteraard een grote rol bij het neerzetten van een concept of het creëren van de juiste sfeer. Een bohemian wedding komt het best tot z’n recht in de vrije natuur terwijl we voor een fairytale wedding eerder aan een kasteeltuin denken. Voor een communiefeest is een speelplein uiteraard helemaal top terwijl je eigen tuin de perfect setting vormt voor een intiem feest. Kerkhofs Tent Renting geeft graag wat inspiratie.

Je eigen tuin

Intiemer kan het niet worden wanneer je feest in eigen tuin. Qua tenten zijn de mogelijkheden hier oneindig en is veel afhankelijk van de ruimte die je ter beschikking hebt. Een klein communiefeest of een geweldige poolparty, … op eigen terrein feesten is en blijft voor ons de nummer 1 locatie!

 

Kasteeldomeinen

Voor wie houdt van een sprookjesachtig decor zal z’n hartje kunnen ophalen bij onderstaande kasteeldomeinen:

Kasteel Battenbroek in Mechelen

Op een kwartiertje van Antwerpen en Brussel ligt Kasteel Battenbroek, dat een prachtig decor vormt voor elk soort feest. De verschillende zaaltjes laten allerlei activiteiten toe. Het prachtig gerenoveerde koetshuis biedt plaats aan een 70-tal personen en is voorzien van alle luxe. Het domein is omringd door een grote tuin die alle mogelijkheden biedt tot het plaatsen van een tent. Als je het mij vraagt dé perfecte setting voor een stijlvol bedrijfsfeest of romantisch huwelijk!

 

Heerlijckyt van Elsmeren

Dit prachtige domein van 23.000 m2 biedt tal van mogelijkheden voor huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten, communies, …. In opdracht van cateraar De Malle Koks voorzag Kerkhofs Tent Renting hier meermaals mooie tentaccommodaties.

www.heerlijckyt.org

 

Het Kasteel van Hoen in Geebets

Gelegen in de fruitstreek en omgeven door weilanden vormt dit domein de perfect setting voor je bedrijfsfeest, productlancering, huwelijk of commuiefeest. Dit historisch bouwwerk biedt tal van mogelijkheden intieme familiefeesten als grote bedrijfsevents.

www.kasteelvanhoen.be

 

Kasteel Ghenenbroeck in Achel

Nog zo’n verborgen parel is Kasteel Ghenenbroeck in Achel. Te midden van de natuur vind je dit prachtige domein. Verschillende unieke plekjes op het domein zorgen voor telkens een andere setting. In de kasteeltuin onder de eeuwenoude bomen, aan het water of onder de koepel van bomen, … laat je creativiteit de vrije loop gaan.

www.ghenenbroekvalley.be

 

Unieke plekjes

In de vrije natuur

In de velden, de natuur, aan het water of in het bos… geen locatie is te gek als feestlocatie. Op zo’n niet voor de hand liggende locatie wordt jouw feest helemaal top wanneer je maar de juiste mensen onder de arm neemt. Voor unieke feesten mocht Kerkhofs Tent Renting in het verleden samenwerken met Café Marriage, sfeermakers die houden van de natuur en dit ook graag in hun stylings laten terugkomen.

 

POP-UP Vijverkafee in Diepenbeek

In het park van ’t Driessent vind je een oase van rust. Deze feeërieke tuin herbergt tal van gezellige hoekjes waar ieder op z’n eigen manier kan genieten; romantische hutjes, strandstoelen aan de vijver, feeërieke verlichting, een boomhut, … Zowel kleine als grote gezelschappen tot 250 personen kunnen er terecht.

www.vijverkafee.be

 

Toplocaties voor grote gezelschappen

 Hangar58

Voor grote evenementen en bedrijfsfeesten is een locatie als Hangar 58 in Bokrijk helemaal top. In opdracht van Hemera The Service Company verzorgde Kerkhofs Tent Renting op deze locatie al diverse mooie accommodaties. Strak, functioneel, … top!

www.hangar58.be

 

Abdij van Herkenrode

De abdijsite van Herkenrode is dé ideale locatie voor grote feesten en bedrijfsevents. Zowel het Poortgebouw als de Tiendschuur bieden ruimte voor bedrijfsfeesten, seminaries, recepties, productlanceringen. Maar het is het buitengebied (de evenementenzone en inspiratietuinen) dat unieke mogelijkheden bezit voor feesten in tentaccommodaties.

www.abdijsiteherkenrode.be