Tenten-verhuur-limburg-kerkhofstentrenting

Feesten in een tent? Een unieke ervaring!

Een trouwfeest, communie of jubileum vieren in een tent is en blijft de mooist denkbare setting. Sluit je ogen en denk aan een mooie zomeravond op een idyllische locatie. Je stapt binnen in een prachtig gedecoreerde tent met sfeervolle lampionnen. Je beleeft een magische avond met iedereen die je liefhebt. Het hele plaatje klopt! Mooi toch? Maar hoe pak je het organisatorisch aan? Kerkhofs Tent Renting helpt je graag op weg!

Bepaal het aantal gasten en het soort feest

Belangrijk om weten is hoeveel gasten je wil verwelkomen op je feest. Voor 50 personen zullen wij uiteraard een andere constructie voorstellen dan wanneer het een feest wordt voor 250 gasten. Bepaal ook welk soort feest je wil organiseren? Een walking dinner met aansluitend dansfeest waarbij ruimte wordt voorzien voor staantafels en een dansvloer? Of wordt het eerder een seated dinner met romantische ronde tafels? Heb je gedacht aan ruimte voor de cateraar? Een kookgedeelte of ruimte voor het buffet? En waar komt de bar?

 

Heb je een bepaald thema in gedachte?

Voor een bohemian wedding zullen we een andere tent voorstellen dan wanneer het gaat om een meer strakke inrichting. Ook hier is de benodigde ruimte bepalend voor het soort tent dat we zullen adviseren.

 

De feestlocatie?

Is deze locatie goed bereikbaar voor de tent-builders, de catering, mensen van licht en geluid, … Gaat het om een hobbelig grasland of feesten jullie op het strand? Dient de tent aangebouwd te worden aan een gebouw of willen jullie extra houten vloeren voorzien in open lucht? Allemaal vragen die we best op voorhand counteren.

 

Tijd om nader kennis te maken

Wanneer je een zicht hebt op bovenstaande vragen is het tijd voor een nadere kennismaking. Na een eventueel locatiebezoek worden bovenstaande punten besproken en kunnen we overgaan tot een concept/offerte waarbij wij alles tot in de kleinste details trachten uit te werken zodat je je over de accommodatie verder geen zorgen hoeft te maken.

 

Laten we samen mooie herinneringen creeëren! Bekijk hier alvast de mooie projecten die we realiseerden, al dan niet in samenwerking met een eventplanner.

 

Voor meer info:

www.kerkhofstentrenting.beof bel 011 36 23 45